Eigen uitgebreid machineparkSchip met nauwkeurig stabiliteitsprogrammaVeelzijdig werkschip

Roro-transport is een efficiënte en flexibele oplossing voor uw logistieke uitdagingen. Als expert in roro-vervoer begrijpt Van Dijke Maritime BV de unieke voordelen die deze methode biedt. Roll-on-roll-offtransport maakt het mogelijk voor voertuigen om direct aan boord van het schip te rijden, wat laad- en lostijden aanzienlijk vermindert. Of u nu zware machines, voertuigen of andere grote items wilt vervoeren, roro-vervoer is een veilige en betrouwbare keuze die zorgt voor een vlotte overgang van land naar zee.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Roro-transport als oplossing voor uw logistieke vraagstuk

Roro-vervoer biedt niet alleen snelheid en efficiëntie, maar ook flexibiliteit. Het is ideaal als u op zoek bent naar een gestroomlijnde, kosteneffectieve transportmethode die de integriteit van uw goederen garandeert van vertrek tot bestemming. Met ons geavanceerde werkschip, de Iris, dat speciaal is aangepast voor roro-transport, kunnen we een breed scala aan goederen vervoeren over water. Dit betekent dat ongeacht de omvang of het gewicht van uw lading, we een oplossing hebben die past bij uw behoeften. Hierbij besteden we altijd veel aandacht aan veiligheid, zoals u kunt zien aan onze VCA-certificering. Zo blijven zowel ons materiaal en onze medewerkers als uw goederen onbeschadigd. Is er hijswerk vereist? Daarvoor hebben wij eveneens het juiste materiaal.

Zwaar transport met kraan

Neem contact met ons op

Bent u klaar om de voordelen van roro-transport te ervaren? Neem vandaag nog contact met ons op om uw specifieke behoeften te bespreken. Ons team van ervaren professionals staat klaar om een gepersonaliseerde oplossing te bieden die past bij uw unieke transportvraagstuk. Met roro-vervoer als onze specialiteit, zetten we ons in voor het leveren van superieure service en ondersteuning. Stuur een e-mail naar info@vandijkemaritime.com om uw opdracht aan ons voor te leggen.