Eigen uitgebreid machineparkSchip met nauwkeurig stabiliteitsprogrammaVeelzijdig werkschip

Hijswerkzaamheden op het water vormen een gespecialiseerde tak binnen de maritieme sector. Van Dijke Maritime BV staat bekend om zijn uitgebreide machinepark en ervaren personeel. Met onze expertise in hijswerk op het water kunnen wij een breed scala aan projecten aan, van het plaatsen van brugdelen tot het installeren van offshore constructies.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Een geschikte partner voor hijswerkzaamheden op het water

Als uw partner voor hijswerk op het water begrijpen we de complexiteit en de uitdagingen die elk project met zich meebrengt. Of het nu gaat om het hijsen van zware lasten voor haveninfrastructuur of het nauwkeurig plaatsen van meerpalen, wij garanderen een veilige en succesvolle uitvoering. Ons team is getraind om te werken in diverse omstandigheden, waardoor wij de ideale partner zijn voor uw hijswerkzaamheden op het water. Bovendien kunnen wij de vereiste materialen zelf over het water transporteren. Een andere reden dat wij een geschikte partij zijn voor hijswerk op het water, is ons machinepark. Naast ons veelzijdige werkschip, de Iris, met een 5 ton hydraulische kraan beschikken wij over een 4,5 ton heftruck, een Bobcat en een rupskraan met een hefvermogen van 80 ton die op het schip geplaatst kan worden. Dankzij het nauwkeurige stabiliteitsprogramma blijft de lading in alle gevallen in balans tijdens de hijswerkzaamheden op het water.

Zwaar transport met kraan

Maak gebruik van onze expertise

Ons team staat klaar om uw project van begin tot eind te begeleiden en te zorgen voor een naadloze uitvoering van uw hijswerk op het water. Met onze toewijding aan kwaliteit, veiligheid en klanttevredenheid, kunt u vertrouwen op ons om de beste resultaten te leveren. Stuur een e-mail naar info@vandijkemaritime.com.