Eigen uitgebreid machineparkSchip met nauwkeurig stabiliteitsprogrammaVeelzijdig werkschip

Meerpalen plaatsen is een specialiteit waarbij precisie en kennis vereist zijn. Van Dijke Maritime BV heeft jarenlange ervaring in het vakkundig plaatsen van meerpalen in diverse waterrijke omgevingen. Of het nu gaat om het creëren van aanlegplaatsen voor boten, het verstevigen van kades of het bieden van structurele ondersteuning, onze expertise in meerpalen plaatsen zorgt voor duurzaamheid en veiligheid in elke situatie.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Het juiste materiaal om meerpalen te plaatsen

Bij het plaatsen van meerpalen is de keuze van een partner met het juiste materiaal en de juiste kennis essentieel. Afhankelijk van de locatie, het type water en de verwachte belasting, gebruiken wij de juiste machines voor uw project. Wij kunnen de benodigde materialen voor uw project zelf over het water vervoeren. Doordat ons werkschip, de Iris, speciaal is uitgerust voor hijswerkzaamheden op het water en we over andere benodigde machines beschikken, zoals een Bobcat-graafmachine, profiteert u van een snelle en efficiënte werkwijze. Ons team beoordeelt zorgvuldig de omstandigheden om ervoor te zorgen dat de meerpalen die geplaatst worden, voldoen aan alle eisen en een lange levensduur hebben.

Zwaar transport met kraan

Profiteer van professioneel materiaal

Wilt u meerpalen laten plaatsen door een professional? Ons ervaren team ondersteunt u graag. We zorgen ervoor dat elk project met de grootste zorg en precisie wordt uitgevoerd, met oog voor veiligheid en een mooi resultaat. Als u meer wilt weten, kunt u een e-mail sturen naar info@vandijkemaritime.com.